HEART OF INTERIORS

Over ons

TWOWORK is opgericht door Emiel Barten en Ingrid Bronkhorst. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van zakelijke en particuliere interieurprojecten. Van innovatieve hogeschool tot gastvrij ziekenhuis en van flexibele kantooromgeving tot bijzonder woonhuis.

ONZE KRACHT: HET VERSCHIL MAKEN
Wij maken het verschil door een omgeving te realiseren waarin mensen meer succes en meer plezier hebben. Wij ondersteunen klanten echt bij het vormgeven van omgevingen. En omdat we niet gebonden zijn aan een leverancier of merk, kunnen we altijd een onafhankelijk en optimaal advies geven en scherp inkopen. Kwaliteit is daarbij de maatstaf.

EMIEL: "ENERGIE, PLEZIER EN SPRAAKMAKEND RESULTAAT"
Samen met opdrachtgevers werken aan een spraakmakend resultaat. Een omgeving creëren waar mensen zich thuis voelen en kunnen excelleren. Of het nou gaat om een werkplek of om het complete interieur van een gebouw. Precies die juiste snaar raken. Dat geeft zoveel energie, inspiratie en plezier".

INGRID: "EEN OMGEVING MOET VERANDERING STIMULEREN"
Ik ontleen mijn plezier aan het helpen vormgeven van een inspirerend interieur. Mijn passie: Met originele ideeën en doordachte interieuroplossingen mensen en bedrijven helpen bij het realiseren van hun wensen en ambities."