WERKWIJZE

Wij vertalen wensen, behoeftes en dromen naar een tastbaar geheel. We creëren sferen waar mensen zich op hun gemak voelen en door geïnspireerd raken. Fascineren door omgevingen naar een hoger plan te tillen waardoor leven, leren en werken alle plek krijgen om zich succesvol te ontplooien. Dat doen we als volgt.

Analyse

Onze deur staat altijd open om vrijblijvend te neuzen. We inspireren je graag met de mogelijkheden voor je vraagstuk. Op afspraak komen we naar je toe om ter plekke te kijken wat tot de mogelijkheden behoort en wat we voor je kunnen betekenen. We bespreken graag je wensen en geven daarbij kundig advies.

CONCEPT

We zijn klein, maar denken groots. Dat zie je terug in het concept dat we voorstellen. Hierin staat de gedachte achter de inrichting van de ruimte centraal. We kijken hoe we het beste de beoogde sfeer kunnen realiseren om de ruimte tot leven te brengen. In het concept vind je dat karakter onomwonden terug.

ONTWERP

Het ontwerp maakt het concept al stukken tastbaarder. Hier komen concreet de objecten, kleuren en materialen terug in een voorstel dat specifiek voor jou als klant is samengesteld. Met het voorstel komen ideeën tot leven en sta je er als het ware al middenin. Dit doen we met een 2D, en indien gewenst ook met een 3D model.

UITVOERING

De uitvoering zet de puntjes op de ‘i’. In deze fase gaan we voor je aan de slag met de begroting, bekijken we de levering en de montage en coördineren we de gehele uitvoering. We verzamelen alles om het beoogde voorstel te laten slagen.

OPLEVERING

De optelsom van ons werk, het tastbare resultaat van alle opgetelde inspanningen, de kroon op onze samenwerking. Een ruimte die tot leven komt en zijn eigen unieke sfeer en karakter heeft, waardoor leven, leren of werken alle plek krijgt om zich succesvol te ontplooien.